Ви впевнені, що ваші "нашіхлопчики", які тікають від ТЦК, дуже відрізняються від дезертирів на війні?

Фото: Игорь Приходько / Facebook

Один харківський ресурс, якого я поки що не хочу називати, систематично публікує відосики інцидентів за участю ТЦК. Коментарі сповнені співчуття до "нашиххлопчиків", захоплень щодо того, як спритно їм удалося змитися, а також гнівних і досить непристойних висловлювань на адресу співробітників поліції і ТЦК, від яких цим "нашимхлопчикам" не завжди вдається втекти. Мовляв, руки розпускають, хапають і взагалі всіляко порушують закони. Можна подумати, тут прямо війна...

У мене у зв'язку із цим два запитання.

Запитання перше. Як би вам сподобалося дуже схоже відео, але зняте трохи на північ від Харкова? Наприклад, неподалік Вовчанська? Тільки на ньому б ваші "нашіхлопчики" тікали б не від поліцейських та/або співробітників ТЦК, а від командира свого взводу, якому треба б тримати оборону, але... Ви точно впевнені, що ці ваші "нашіхлопчики" дуже сильно відрізняються від дезертирів?

Запитання друге. Уявімо собі, що ваші "нашіхлопчики" успішно звідусіль утекли. Унаслідок цього в Харків увійшли рашистські війська й почали гребти тих самих ваших "нашиххлопчиків" уже не в українську, а у свою рашистську армію (як вони це роблять на всіх окупованих територіях). Як ви думаєте, правдолюбна або просто жаліслива тітка, яка в цій ситуації побіжить відбивати "нашогохлопчика" чи просто почне знімати сцену на мобільний, дістане: а) лише кулаком по обличчю; б) кулаком по обличчю, а потім ногами по всьому тілу; в) кулаком по обличчю, ногами по всьому тілу, а потім прикладом, щоб не рипалася; г) одразу кулю в лоб?

Зустрінете таких ось тіток, які люблять повищати на співробітників ТЦК, спробуйте поцікавитися.

І подумайте, будь ласка, із якого це переляку здоровим мужикам, які побачили поліцейський патруль та/або співробітників ТЦК, раптом терміново хочеться позайматися бігом на різні дистанції? Від кого вони тікають, приблизно зрозуміло. А чи зрозуміло, куди вони тікають?

Джерело: Игорь Приходько / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора